Димитър Колев бе на работна среща с Георги Иванов – Гонзо

Димитър Колев – председател на Управителния съвет на футболен клуб „Чавдар“ Троян, бе поканен на  работна среща с колегите  му  от клубовете от женския футбол и ръководството  на Българския футболен съюз (БФС).

Срещата  бе организирана от  новия технически директор на БФС – Георги Иванов и президента на Аматьорската футболна лига Румян Вълков.

На нея бе обсъдена формата на Държавното първенство за жени за следващия спортно-състезателен сезон (2022/2023 г.), както и дизайна на турнирите за девойки до 11, до 13, до 15 и до 17 години. Дискутирани бяха и проблемите, както и множество предложения за подобряване и развитие на женския футбол, сподели треньорът на женските отбори към  „Чавдар“ Троян

По време на почти двучасовата среща са били изказани редица конструктивни идеи, които ще бъдат развити и реализирани в краткосрочен план, каза още председателят на троянския клуб.

Събитието е част от програмата на назначения съвсем скоро нов Технически директор на футболната централа за запознаване с текущото състояние на българския футбол и за набелязване на конкретни цели за развитието му.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button