Lidl Plus предлага атрактивни намаления в група аптеки през февруари

Lidl Plus могат да се възползват от намаления до 20% в групата аптеки SoPharmacy за определени артикули, цитирано от Троян експрес експрес и Областта.

Офертите предлагат разнообразие от козметични продукти от избрани марки и селекция хранителни добавки, витамини и минерали. За получаване на отстъпка е необходимо клиентът да предостави кода за отстъпка от своето приложение Lidl Plus на касата на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да въведе кода за отстъпка в поле „Промо код“ при приключване на поръчка в сайта www.sopharmacy.bg.

Във веригата SoPharmacy, партньор в приложението Lidl Plus, клиентите могат да закупят продукти за устна хигиена „Елмекс“ с отстъпка от 15%. Отделни артикули от хранителните добавки Walmark, SO Bio козметиката и избрани витамини и минерали SoPharmacy Wellbeing също са достъпни в приложението с намаление от 20%. От същата отстъпка могат да се възползват и любителите на френската марка SVR за селекция избрани продукти.

В допълнение към тези специални предложения, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият в секция „Партньори“ още разнообразни намаления от други компании като Софийската опера и балет, SDI, OMV и още много. Отстъпките за избрани продукти и услуги се актуализират всеки месец.

Мобилното приложение Lidl Plus предлага на клиентите на веригата атрактивни оферти, актуални седмични купони с отстъпки от редица продукти, както и тематични рецепти, подходящи за всеки вкус. Потребителите на апликацията имат достъп и до дигитални касови бележки, налични след приключване на всяка покупка. Като част от преимуществата, запаметяването на касовия бон в Lidl Plus Ви осигурява и запазване на дигитална гаранция за всички закупени уреди в търговските обекти на веригата, като по този начин елиминира нуждата от съхранение на хартиено копие. В приложението могат да бъдат разгледани и всички специални предложения, цени и отстъпки от седмичните брошури в магазините на Lidl.

Повече информация за тази и още актуални оферти в приложението Lidl Plus можете да откриете и на сайта на компанията: https://www.lidl.bg/lidl-plus/partners

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Group и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 109 магазина в 50 града и над 3000

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button