Lidl въвежда допълнителен тематичен купон в Lidl Plus

Новото предложение за февруари е посветено на свежите плодове и зеленчуци

Lidl въввежда  в мобилното приложение Lidl Plus заради подготовката за пролетта започва с тематичен Купон+ , съобщават за Троян експрес експрес и Областта.

От 01.02. до 28.02.2022 г. потребителите трупат суми с всяка покупка на свежи плодове и зеленчуци в Lidl. При достигане на определена сума в четири нива, клиентите получават атрактивна награда – купон в приложението за 50% отстъпка при следваща покупка* на избрани плодове или зеленчуци или на продукт на преференциална цена от 1 стотинка.
На първо ниво, при достигане на сума от 10 лв., потребителите на приложението Lidl Plus получават купон за 50% отстъпка за килограм портокали при следваща покупка.
При второ ниво и сума от достигнати 20 лв. купонът награда ще зарадва клиентите с отстъпка от 50% за килограм сладки картофи.
Следващото ниво е при достигане на сумата от 35 лв., тогава потребителите получават купон за -50% за помело за 1 бр., а при четвъртото ниво и сума за покупки от 50 лв. купонът дава възможност за закупуване на 1 бр. ароматен ананас само за 1 ст.
Участието в кампанията стартира със сканиране на Lidl Plus картата на касата при всяка покупка. Купонът награда се зарежда в приложението Lidl Plus в секция „Купони“ веднага след достигане на съответната определена цел от натрупана сума.
В офертата не се включват сушени плодове и зеленчуци, ядки, консерви, замразени, охладени плодове и зеленчуци и салати. Всеки купон може да бъде използван в рамките на 7 дни, като срокът на валидност тече от датата на генериране на тематичния купон (датата на генериране е ден 1 от срока на валидност на купона). Пълните условия на тематичния Купон+ могат да бъдат открити на: www.lidl.bg/couponplus.
*Допълнителният купон за 50% отстъпка при следваща покупка на определени плодове и зеленчуци важи за 1 бр./1 кг, като надвишаващите ги количества в един касов бон не получават отстъпка и се таксуват на стандартна цена.

Източник
LIDL

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button