Надявам се да не допускам повече подобни грешки

Надявам се да не допускам повече подобни грешки – Милена Тодорова,  възпитаничка на СКБ „Аякс“ Троян,  в интервю пред БНТ, цитирано от Областта, сподели разочарованието си от първия си старт на Зимните олимпийски игри в Пекин – смесената щафета, в която българският отбор остана на 19-то място, след като бе затворен с обиколка още след първите два поста.

„Не успях да запазя мускулатурата си достатъчно топла преди самия старт. Имах доста проблеми със замръзването и по време на бягането, и на стрелбата. Условията на снега също бяха по-различни днес, вятърът също беше по-силен. Въпреки това, на прострелката всичко премина нормално, но за съжаление след това не успяхме да направим състезанието, както трябва. Най-разочароващото е, че не успяхме да стигнем дори до мъжките постове. Надявам се да не допускам повече подобни грешки и това състезание да е било просто една добра тренировка“, сподели Тодорова.

Специален гост в студиото на „Олимпийски върхове“ пък беше помощник треньорът на националния отбор по биатлон Борислав Панков, който също изрази мнение, че тежките условия са повлияли за резултата на смесената ни щафета.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button