Кметът на Троян изпрати поздравителен адрес до Владо, Лора и Милена

Кметът на Троян, Донка Михайлова,  изпрати днес поздравителен адрес до тримата троянци, които взеха участие в Зимната олимпиада – Владимир Илиев, Лора Христова и Милена Тодорова.

След стихване на емоциите от зимната олимпиада в Пекин – едно малко закъсняло, но много искрено мое писмо до нашите олимпийци Милена Тодорова, Владимир Илиев, Лора Христова, което изпратих днес. Техните борби по световните върхове на зимните спортове продължават. Да им пожелаем успех!“, написа кметът на Община Троян
ДО
Милена Тодорова,
Владимир Илиев,
Лора Христова

УВАЖАЕМИ МИЛЕНА, ВЛАДО И ЛОРА,
Позволете ми да поднеса искрените си поздравления за достойното Ви представяне на ХХIV-те олимпийски игри в Пекин. За нас е изключителна радост, че за първи път едновременно трима състезатели от община Троян участват в най-големия спортен форум и сме горди, че зад всяко от постиженията Ви стоят и трудът, и подкрепата на троянските школи по биатлон, дали началните стъпки към олимпийските върхове.
Знам, че очаквахте повече от себе си. Може би ние, стаили дъх пред телевизионния екран, също очаквахме повече. Но в дните след закриването на олимпиадата, при вече овладяната емоция, осъзнаваме колко много постигнахте. Вие поставихте малкия Троян редом до най-силните страни в зимните спортове. Борихте се истински и показахте качествата си. Затова искам да Ви уверя, че Троян се гордее с вас и Ви обича. Вие доказахте, че сте достойни да мерите сили с най-добрите в света.
Всяко Ваше постижение е източник на вдъхновение за младите хора в Троян и в България, лъч на надежда в трудните времена на пандемия и кризи.
Преди всичко Ви пожелавам да сте здрави, да съхраните ентусиазма, целеустремеността и енергията да преодолявате нови предизвикателства и постигате още по-големи успехи. Успешно завършване на сезона!
Ще се радваме да Ви посрещнем скоро в родния град!
С уважение,
Донка Михайлова
Кмет на община Троян

Писмото може да изтеглите ОТТУК

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button