Теленор предоставя безплатен роуминг между България и Украйна

Теленор България временно предоставя за своите абонати на мобилна услуга безплатни международни разговори между България и Украйна, в подкрепа на сънародниците ни и техните близки, които са в Украйна. По този начин телекомуникационната компания помага на своите клиенти в тази критична ситуация.
За абонатите на мобилна услуга на Теленор, които се намират в Украйна, операторът временно осигурява и безплатен роуминг, включително кратки съобщения (SMS), мобилен интернет и разговори в роуминг. Разходите в посочените направления ще бъдат компенсирани в следващата фактура.

За Теленор България:

Теленор България, част от PPF Group, е водеща телекомуникационна компания, предоставяща модерно мобилно изживяване и свързаност на световно ниво на над 3 милиона потребители. Клиентите на Telenor се възползват от мрежа, четирикратен носител на сертификата Best in Test на независимата немска компания umlaut, от несравнимо клиентско преживяване и уникална комбинация от цифрови услуги, мобилни технологии и развлекателни решения. Теленор има водещ в сектора на телекомуникациите подход за създаване на стойност за потребителите и инвестиции в технологии от ново поколение, водещи до положително въздействие и промяна за обществото и околната среда.
За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани, интернет и телевизионни услуги. Групата има 18.3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1.4 млрд. евро печалба преди данъци, такси, лихви и амортизация (EBITDA) към 2020 г.
PPF Telecom Group придоби операциите на Теленор в Централна и Източна Европа през 2018 г.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button