Даниел Мусалиев е в проектонационалния отбор по футбол до14 г.

Даниел Мусалиев  – футболист на Футболен клуб (ФК) „Чавдар“-  Троян  получи покана за участие в тренировъчен лагер сбор на проектонационалния отбор до 14 години. Той трябва да се яви на 07.03.2022г. –  понеделник  – в 11 ч.  в хотел „МАК“ град Габрово. Лагерът ще продължи до 10.03.22г
Затова ни съобщи Димитър Колев –  председател на  троянския футболен клуб.Даниел Мусалиев е в Проекто националния отбор по футбол до14 г.

До избора на Даниел се е стигнало чрез  селектиран подбор от набори на халфа в „Чавдар“ от цяла България.   След това е получена и  повиквателната за тренировъчен лагер отправена към треньорския щан на ФК „Чавдар“ Троян и след съгласие на родителите, Мусалиев заминава за Габрово.

Вълнението на халфа, който  тренира всеки ден любимия си спорт, е голямо. Щастлив е, че е попаднал сред малкото избрани момчета на неговата възраст.  Според бащата – Иво Мусалиев –  синът му е много организиран, ученолюбив. Спортът и учението вървят ръка за ръка.  Ученикът от СУ „Св. Климент Охридски“ Троян, по успех е 4 -ти в класа, а във  випуска е  в топ 10.   Родителите на Дани са доволни от това и споделят мнението, че спортът учи на всичко – дисциплина, отговорност и др.

Димитър Колев също изрази радостта си  факта, че техен възпитаник е номиниран за проектонационалния отбор и сърдечно благодари на родителите на Даниел и на самия него, че е много усърден и се вслушва в съветите им.

Какво казаха още Даниел, баща му и председателят на Управителния съвет на ФК „Чавдар“ Троян – Димитър Колев, ще чуете във видеоматериала, направен по време на тренировка  на стадиона

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button