Извършена е кражба на уреди в Гумощник

Извършена е кражба на косачка в Гумощник .  Служители на полицията в Троян работи по разкриването  на извършителите на кражбата на  косачка и тример за трева, храсторез и ъглошлайф, отнети в периода от 02 февруари до 30 март от къща в с. Гумощник, община Троян.

По случая е образувано досъдебно производство.

През изтеклото денонощие в РД ПБЗН и Районните противопожарни служби в областта са регистрирани общо 18 произшествия, от които 15 без преки щети /изгорели са около 500 дка сухи треви/ и 3 произшествия с материални загуби:

– В 13.16ч. в РС ПБЗН-Троян е получен сигнал за пожар на навес с дърва, в къща в с. Борима. Огънят е унищожил домашно имущество и около 1 дка дърва за огрев.

Трети пункт за издаване на карти на украински граждани започва работа от днес на територията на област Ловеч.

От 31 март в РУ Тетевен, на ул. «Христо Ботев»№3 в града, действа пункт за регистрация на лица, търсещи временна закрила в Република България. 

Другите два пункта, в които работата започна няколко дни по-рано, са разположени в група „Миграция“ на ул.„Стефан Караджа“ №2 в Ловеч и в Районно управления на МВР в гр.Троян, ул. „Захари Стоянов“№4. 

Обслужването и в трите пункта се извършва от полицейски служители, преминали специално обучение за боравене с автоматизираната информационна система, а  работното време е от понеделник до петък от 08:30 до  17:30 часа.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button