Лъчезар Диков: Сезонът е успешен

Лъчезар Диков –  треньор на мъжете към  троянския баскетболен клуб „Чавдар“ Троян бе любезен да отговори на наши въпроси свързани с равносметката до този момент.

За Диков сезонът е успешен, въпреки че мъжете загубиха 3 мача – един  за Купата и два от първенството на ББЛ А група. Също така смята, че при срещата с „Шоутайм“ за Купата на България  е имало грешки от страна на троянци. Не пожела да навлиза в темата за съдийството на този мач. Поговорихме и за детско – юношеската школа, за материалната база и за слънчевия лъч от факта, че вече е започнал първия етап за инфраструктурата на   Многофункционалната спортната зала.

Целият ни разговор може да чуете във видеото по-долу.

За момента троянските ветерани от  „Dreem team'“ водят убедително в класирането в ББЛ Б, мъжете на  „Чавдар“ са  на 2-ра  позиция след „Бързи и яростни“ в ББЛ А група – Център.

Той ни съобщи, че в неделя ще има баскетболни мачове в зала „Чавдар“ Троян,  с участието на момчетата до 13 години, които ще играят от 9:30 часа  със „Спартак“ Плевен и от 12:00 часа с „Черно море“ Варна.

Момчетата до 12 години ще играят в Горна Оряховица срещу „Росица“  – Павликени и   с домакините –  „Локомотив“.  Пак там, на следващия ден (06.03.),  ще се изиграе поредната среща от  ББЛ Б група между  „Дрийм тийм“ – „Предаторс“ от 13:00 часа. Мачът срещу „Предаторс“ ще бъде излъчен на живо в YouTube канала на Национална Баскетболна Лига / National Basketball League!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button