На заседание в комисията по туризъм ще разяснят мярката „40 лева“ за бежанците

На заседание на парламентарната комисия по туризъм ще бъдат детайлно разяснени условията за мярката „40 лева“ за настаняване на бежанци, съобщават от  Областна администрация за Троян експрес  и областта

На заседание на парламентарната комисия по туризъм, което ще се проведе в четвъртък, 17 март, ще бъдат детайлно разяснени условията за мярката „40 лева“ за настаняване на бежанци. На него ще бъдат изслушани представители на Министерството на туризма и на Националния кризисен щаб към Министерски съвет във връзка с бежанската криза. Ще бъде представена актуална информация за мащаба, предприетите мерки от страна на държавата и взаимодействието между институции, бизнес и общество.
Всички заинтересовани – представители на общините, на местата за настаняване, предоставили подслон на украински граждани, може да се включат онлайн в заседанието. За целта е необходимо в деня на заседанието в 15.30 ч. да се логнат на адрес: https://parliament.bg/bg/video, и след това да изберат бутон „Зала 4 – на живо“.

Представители на местата за настаняване може да се включат онлайн

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button