Пролетни приключения на открито с Lidl

Любителите на туризма могат да намерят многообразие от висококачествени продукти

Пролетни приключения за  любители на планината и сред природата предлага Lidl от днес. Те могат да открият разнообразни стоки с характерното за веригата съотношение високо качество на достъпна цена, които да направят преживяването им още по-незабравимо, съобщиха за Троян експрес

Подготвяйки се за своята активност сред природата, клиентите могат да изберат различни видове и размери туристически обувки от дишаща, водоустойчива и ветроустойчива материя, с анатомично оформена стелка. Висококачествени защитни дрехи и дъждобрани, които благодарение на технологията BIONIC-FINISH ECO не задържат вода и петна, са сред предложенията от днес. Любителите планинари могат да допълнят оборудването си с Led челник, който се отличава със сензор за автоматично управление на светлината, адаптиращ се спрямо околната среда.

Освен за запалените по туризма от Lidl са се погрижили и за онези, които планират да използват хубавото време за обновяване на градината или балкона. Керамични декоративни фигурки, възглавници за стол и изкуствена трева са малките детайли, с които всеки може да разнообрази своя личен зелен оазис навън. Метла или гребло за листа, или четириъгълна пръскачка допълват портфолиото от верни помощници на любителите градинари.

Повече информация за всички оферти на Lidl можете да откриете на сайта на компанията.

За Лидл България
Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители, партньори, както и за околната среда.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button