Сребърен почетен знак за инициативите за КСО на TSD 2021

Сребърен почетен знак „Отговорна компания – отговорни служители“ за непрекъснатия и ентусиазиран принос към различни целогодишни социални и благотворителни инициативи през 2021 г. за TSD Троян съобщават от компанията

“ Горди сме, че за трета поредна година TSD е призната със Сребърна честна марка „Отговорна компания – отговорни служители“ за нашите CSR програми и инициативи в подкрепа на социални и благотворителни каузи.
Наградата беше връчена от фондация TAG, Bulgarian Public Relations Association и Българска асоциация на КСО специалистите
За трета поредна година TSD е отличена със сребърен почетен знак „ Отговорна компания – отговорни служители“ за непрекъснатия и ентусиазиран принос към различни целогодишни социални и благотворителни инициативи през 2021 г.

Церемонията по награждаването се проведе за седма поредна година от Фондация BCause , Българска асоциация за връзки с обществеността , Българска асоциация за управление на хора и Българска асоциация на специалистите по КСО .

Почетният знак се присъжда на български компании, които насърчават и развиват дарителски програми на работното място. Това е част от корпоративната социална отговорност на TSD и се радваме, че сме сред най-надеждните компании у нас.

По-долу можете да намерите повече информация за някои от инициативите, които проведохме през 2021 г.:

– TSD помага на дом за пенсиониране да бъде социално свързан по време на пандемия с целогодишно дарение
 – TSD подкрепи Дневен център за деца със специални нужди в Деня на детето
 – Благотворителен декември в TSD в подкрепа на Културен център за пенсионери

Благодарни сме на всички членове на екипа, че се ангажират с нашите инициативи и дейности!
Благодаря за признанието!“, написаха от троянската  компания.

Източник
TSD

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button