Lidl стартира нова поредица „Готви с Lidl“

Вкусна рецепта за агнешко с дроб сарма ще помогне на мнозина да се подготвят за Гергьовден

Lidl стартира нова видео кулинарна поредица „Готви с Lidl“ в официалния YouTube канал на веригата, съобщават за Троян ескпрес .

В нея обичаните шеф Манчев и шеф Шишков ще представят идеи и ценни съвети за традиционни родни рецепти, любими домашни манджи и лесни ястия от световната кухня. По този начин новата рубрика ще обогати портфолиото от готварски рецепти на клиентите си и ще ги вдъхнови да изпробват нови такива.
Поредицата „Готви с Lidl“ ще запази сезонната тематичност на представените ястия, а специално за различни празници ще предложи рецепти, от които всеки да почерпи вдъхновение за домашната трапеза и да си осигури прекрасно време със семейството.

Зрителите могат да очакват нова видео рецепта всяка седмица до края на годината, с кратко прекъсване за лятото.

Тази седмица апетитът идва с едно предложение за приготвяне на печено агнешко и дроб сарма, които ще са идеалната изненада за всички именици за предстоящия Гергьовден. Тайната се крие в уникалната комбинация с масло и бира, които чудесно допълват агнешкото, което и тази година в Lidl е 100% българско. Месото идва от осем подбрани ферми, а качеството е гарантирано чрез SGS сертификат, характерен за месните продукти във веригата.

Всички видеа от кулинарната рубрика могат да бъдат гледани многократно в YouTube канала на веригата, а още много любими рецепти има на специализирания готварски сайт на Lidl: gotvi.lidl.bg.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 111 магазина в 50 града и над 3700 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button