Среща на спортни клубове в Троян с Иван Ченчев

Среща на ръководствата на  спортните клубове в Троян с Иван Ченчев – председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, инициирана от кмета на община Троян Донка Михайлова и Вяра Емилова – народен представител от 11 МИР Ловеч, се състоя днес в Информационно-културния център.Среща на спортни клубове в Троян с Иван Ченчев

Проблемите, които бяха поставени пред Ченчев основно бяха  за финансиране на  новоизграждащата се  Многофункционална Спортна зала и за пистата за ролбан, която от 9 години все още не е готова.

Изказаха мнение Иван Беломъжев (ски ориентиране) и  Цветан Цочев – КБС „АЯКС“ Троян.

Среща на спортни клубове в Троян с Иван Ченчев
Иван Беломъжев

Присъстваха и  биатлонистите от АЯКС Троян, които са участвали този сезон в Олимпиадата, световни първенства   и международни  състезания. Всичко от срещата ще видите във видеото.

Среща на спортни клубове в Троян с Иван Ченчев
Цветан Цочев – АЯКС

Всяко трето дете в Троян спортува активно в спортен клуб по ръководството на квалифициран треньор, а спортните клубове вече са 28, от които 21 лицензирани – това, струва ми, се е най-доброто постижение на спорта в общината ни. Това  сподели  Донка Михайлова на срещата на представители на всички спортни клубове в Троян с Иван Ченчев – председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта и Вяра Емилова – народен представител от района ни. Срещата бе с участието на всички изявени троянски спортисти, които са сред най-силните имена в страната в своя спорт. Две важни поръчения дадохме на депутатите – подкрепа в намиране на средства за Многофункционалната спортна зала и за изграждане на роубана за летен биатлон.

Тя се надява на подкрепата на останалите Ловешки депутати.Среща на спортни клубове в Троян с Иван Ченчев

Подарък за Иван Ченчев

Иван Ченчев е роден на 5 август 1976 г. в София [2]. Завършва 1 СОУ „Пенчо П. Славейков“ – София. Висшето си образование придобива в Националната спортна академия в София

Журналист, репортер, редактор, завеждащ отдел в „Меридиан мач“, „Нощен труд“, „Лидерът“, „7 дни спорт“, „Тема Спорт“. Редактор и водещ на предаването „Спорт мания“ в Канал 3.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button