Страхотен финал – „Чавдар“ и „Бавни и яростни“

Страхотен финал между „ЧавдарТроян и „Бавни и яростни“ Плевен, може да гледате тук . Мачът завърши със загуба на троянци с 67:76.

Троянци и плевенчани играят по шампионски. „Чавдар“  е с 13 победи  и 3 загуби са на първо място. „Бавни и яростни“ са 13 победи и 3 загуби.

Мачът бе много динамичен. Игра се точка за точка в първата част.  До този момент (втората част) резултатът е 34:41 за Плевен след тройка на Камен Пенчев. Доминация за нападателите на  за „Бавни и Яростни“ през първата половина – (29/31)

След две тройки Кочев успя да свали разликата на една точка -57:58. И Камен Пенчев  допринесе Чавдар Троян в 10-та мин на третата час да поведе (60:58).

Четвъртата част Чавдар бе на двата  полюса. Успя да намали до 5 точки, но във финалните секунди се разконцентрираха и позволиха на плевенчани да увеличат разликата на 9 точки.
Най-добър бе Радослав Кочев (15 точки и 15 борби), Камен Пенчев този път имаше малшанс в стрелбата. Възпитаниците на Лъчезар Диков положиха всички сили и в редовния сезон завършиха първи, но на плейофите не успяха да разгромят плевенчани и силния нападател Венци Георгиев.

Така троянският отбор остана на второ място, след тях са „Чардафон“

В публиката имаше голяма агитка от Троян, между които и отборът „Дрийм тиймс“. Те постоянно подкрепяха своите любимци.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button