Краси Радков е победител в „Като две капки вода“

Краси Радков стана  любимец на зрителите на НОВА ТВ, които със своя  вот го определиха за десетия победител  в реалити предаването „Като две капки вода“. Той дари наградата  –  автомобила „FORD PUMA“ на Детската клиника в София, 2500-те лв за Дома на артистите – ветерани, споделя репортер на Троян експрес

„Приятели, аз пеех най-лошо. Не трябваше да печеля, че се чувствам неловко, бях поканен за хумор“, каза комикът и се обърна към своя шеф Слави Трифонов: „Ти си големо куче“.

На второ място на крачка от победата зрителите класираха Сано, а трето място в шоуто за имитации заема Крисия.
Тази вечер е големият финал на десетия юбилеен сезон на “Като две капки вода“. Финалът бе  изпълнен с много изненади и незабравимо шоу! Станахме свидетели на изпълненията на четиримата финалисти, които  се бориха за голямата награда. Най-добрите имитатори до този момент в предаването – Крисия, Дарин, Сано и Краси Радков сами избраха образа, който да имитират и съответно да влязат в ролите на Александра Бърк, Влатко Стефановски, Васил Найденов и Емил Димитров. В част от шоуто, като се представиха 3 звездни дуета.

За финал всички участници изпяха “ Спомен от Горубляне“, която е кавър на любимата в миналото „За спомен от Поморие“ , но с малко различен текст.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button