Лидерът на ПП ГЕРБ посети Троянския край

На следващия ден отпътува за Ловеч

Лидерът на ПП ГЕРБ  Бойко Борисов посети  троянския край, където нощува в Хотел Троян Плаза, съобщиха за Троян експрес от оттам.

Лидерът на ПП ГЕРБ посети Троянския край

В  село  Орешак той случайно се срещна с празнуващите абитуриенти от Националното училище по приложни изкуства „Проф.Венко Колев“ Троян. Борисов им честити завършването

„Честито завършване и успех на абитуриентите от Национално училище за приложни изкуства “Проф. Венко Колев” – град Троян!

След това последва фотосесия на Лидерa на ПП ГЕРБ с всички желаещи.

Днес той беше и в  областния град Ловеч,   за да се срещне с актива на партията. Заедно с него, в бяха и Николай Нанков, Десислава Атанасова, Росен Желязков, Делян Добрев, Томислав Дончев.

В Ловеч бяха обсъдени проблемите за газа, който „Газът за май поскъпва с 14 процента“,  за санирането, за големите заеми, които взима правителството, за енергийната криза и др.

„Никакви предсрочни избори, докато последният българин не се разочарова. Лъжата беше страховита и външна, и вътрешна, платена от олигархията. ГЕРБ не дава и една стотинка за протест“, бе категоричен Бойко Борисов 

Той заяви, че самият бизнес ще свали Петков. „Браншовете ще си ги бият с камъни, защото няма компенсации и при тези високи цени“, посочи Борисов.

След срещата Борисов отиде до катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий, където запали свещ. Посрещна го Ловчанският митрополит Гавриил, който му подари графика на храма.

Източник
по материали на БТА и ГЕРБ

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button