Различното наследство на Христина Банева

Различното наследство – кампанията на Христина Банева от Троян, за която писахме по-рано, започна на 4.04. и продължи до  10.04.22 г включително.  Мисията бе изпълнена успешно. Жителката  и моторът на добрите инициативи подари плодни дръвчета – 4 броя вишни, 4 – ябълки, 4 – орехи и 1- дюла. Единственото условие бе детето да участва  в засаждането да участва.
„Защото е важно, какво ще оставим след себе си!“, сподели ХристинаРазличното наследство на Христина Банева

Винаги усмихнатата Христина  раздаде  и сертификатите на част от малчуганите, които сами и с помощта на родителите си засадиха едно плодно дръвче, дарено от нея  лично.  Най-интересното  в тази кампания бе, че всяко дърво ще носи името на детето, което е помагало в засаждането и затова е наречена „Различното наследство“.

Христина е позната на нашите читатели като жената, която винаги има идеи за облагородяване на околната среда, за благотвoрителни каузи. Обича хората около нея да са усмихнати. Тя няма в речника си думи като – омраза, отмъщение, обида и др. Тя мечтае всички да са щастливи.

Всички деца получиха своите сертификати и с гордост могат да кажат, че са дали нещо на света. Като пораснат и имат свои деца ще имат с какво да се гордеят, каза пред камерата на Троян експрес, чаровната дама. Целият ни разговор може да видите в клипа.Различното наследство на Христина Банева

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button