Чавдар заеха третото място в Турнир за „Купата на кмета“ в Троян

Чавдар Троян – момчета, родени 2011-2012 г, завършиха на трето място в Турнира за „Купата на Кмета“ в Троян.

Турнирът се проведе на стадиона „Чавдар“ в града. Участваха отборите на  отборите на ПФК „Литекс“ Ловеч, ФК“Козаро“ Ботевград, ФК „Локомотив“ Дряново и домакините – ФК“Чавдар“ Троян.

Купата вдигнаха момчетата от ФК“Козаро“.  На второ място се наредиха  момчетата  от Локомотив Дряново. Троянци и  ловчалии си разделиха трето и четвърто място с еднакъв брой точки и еднаква голова разлика.

Голмайстор на турнира стана Никола Сашев от Литекс. Никола Георгиев  от Козаро бе определен за най-добър вратар. Най-полезен състезател стана  футболистът от Локомотив Дряново Антоан Кьоровски. Отборът на Чавдар извоюва титлата Фейърплей.

Наградите връчи главен експерт в отдел “ „Образование, култура, социални и младежки дейности““ към Община Троян Тодор Комитов.

Контролната среща между Децата от троянския „Чавдар“ и „Козаро“ Ботевград на стадиона в Троян, завърши с победа за домакините. Тя се проведе във времето, когато децата родени 2011-12 почиваха. Троянските момчета контролираха мача през цялото време.  Играха екипно,  атаките към вратата на противника бяха много добре осмислени  След голове на Ивайло Тончев и Пламен Димитров , троянци победиха с 2:0, въпреки че имаха възможност през второто полувреме да увеличат резултата, но  след далечен удар  на футболист от Чавдар, топката се удари в гредата.

Поздравления за организаторите на турнира Община Троян и Футболен клуб Чавдар.  Те както винаги бяха перфектни.

Момчетата от Футбол 9 или родени 2011-12, ще участват в престижен турнир , който ще се състои в Дряново и започва от 16.06.2022 г. Те ще се борят за призовите места още с 9 отбора. Успех!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button