Спектакълът „Даскалото е COOL“ на троянска сцена

Спектакълът „Даскалото е COOL“  на Драматичен театър – Търговище може да бъде гледан и в Троян.

На 15.06.2022 г. от 14.30 часа в салона на НЧ „Наука – 1870 г.“ – гр. Троян троянските ученици могат да гледат разказа за ученическите години на три вече оформени личности.

Всяка една от тях има възможност да оцени миналите си решения и действия и да направи равносметка за постигнатото или пропуснатото. Чарът на младостта понякога принуждава младите хора да правят немислими и импулсивни неща, за които понякога съжаляват, когато станат възрастни. Но, това е магията на порастването. Неделима част от това порастване са и училищните ни години, от които остават не толкова уроците по учебните дисциплини, колкото житейските истини.
В главните роли са актьорите Никол Оташлийска, Явор Гаджев и Давид Крумов. Режисьор на постановката е Александър Беровски, сценографията е на Галина Абаджимаринова, а музиката е на Момчил Михайлов. Спектакълът е безплатен за ученици 8-11 клас от училищата в общината със съдействието на Община Троян и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button