Магазин Sinsay отвори врати в Троян

Магазин Sinsay  отвори врати в Троян  посрещнa своите първи посетители. Той се намира в Ритейл парка в града, на ул.“Ангел Балевски“1 .  На 17.06/22 г точно в 10:00  първите  клиенти бяха посрещнати от консултант -продавачките.

Веригата магазини  Sinsay  е на  фирмата LPP SA. Това  е полска мултинационална фирма за облекло , занимаващ се с дизайн, производство и дистрибуция на дрехи. Със седалище в Гданск , компанията има пет марки в портфолиото си: Reserved , House , Cropp , Mohito и Sinsay.

Търговската мрежа на LPP се състои от повече от 2000 магазина  разположени в 26 държави. LPP наема 27 000души в своите офиси, дистрибуторски център и търговска мрежа в Полша, страни в Европа, Азия и Африка.

През 1991 г. в Гданск Марек Пиехоцки и Йежи Любианец започват дейността си в шивашката индустрия. След четири години компанията, която първоначално работи под името PH Mistral sc, се трансформира в LPP (съкращение от фамилните имена на основателите – Lubianiec, Piechocki and Partners). През 1997 г. официално е открит офисът в Шанхай . В края на 90-те години на миналия век собствениците на LPP решават да създадат първата си марка – Reserved – и да изградят собствена търговска мрежа. Първият магазин на марката е открит през 1998 г

LPP не управлява собствени фабрики. Облеклото на марките на Групата се произвежда основно в Азия, но също и в Полша и други европейски страни, включително Италия, Португалия, Румъния, България и Турция. От 1997 г. компанията има офис в Шанхай, а от 2015 г. и в столицата на Бангладеш – Дака. Служителите на съоръжението са отговорни, наред с другото, за придобиване на доставчици, поддръжка на определени етапи на производство, както и контрол на качеството.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button