Пътен инцидент в Троян поради загуба на контрол върху превозното средство

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в с.Български извор.

Пътен инцидент поради загуба на  контрол върху превозното средство с ранени,  се е случил на 16 юни около 22.20ч.  на ул. «Опълченска» в Троян (Топливо).

На мястото на инцидента е изпратен полицейски автопатрул и е извършен оглед, при който е установено, че 18- годишно момиче при управление на лек автомобил «Фолксваген» е загубило контрол върху превозното средство, автомобилът се е качил върху тротоара, където е последвал удар в паркиран лек автомобил «Мерцедес». Открит е и стълб на улично осветление изкъртен и повален върху дясното платно за движение, като при неговото падане леко е деформиран заден десен калник на друг паркиран лек автомобил. В резултат на сблъсъка са пострадали водачката, която е с контузия на коляно и двама пътници в същото превозно средство – момче и момиче по на 19 години, които са съответно с порезни рани и фрактура на бедрена става. Пробите за алкохол и наркотици на водачката са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в с.Български извор.
На 16 юни около 10.00 ч. на пешеходна пътека в селото, 59-годишен водач от с.Айдемир при управление на лек автомобил е блъснал 81-годишен пешеходец от Ловеч. След произшествието водачът е тестван с техническо средство за алкохол, като пробата му е отрицателна. Пострадалият пешеходец е откаран за лечение в болница в Плевен, с черпно-мозъчна травма. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button