Седмо място за Чавдар Троян в Дряново

Седмо място  от единадесет  отбора за  децата, родени 2011 (Футбол 9)  от „Чавдар“ Троян – това е равносметката  от завършилото шесто издание на детския футболен турнир за Купата на Община Дряново.

В турнира участие взеха 34 отбора от цяла България, разпределени в три възрастови групи – Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9. Над 400 талантливи деца премериха сили на терените в спортен комплекс „Локомотив“ и на стадион „Републиканец“ в село Царева ливада.

Техни съперници бяха отборите от ФК“Севлиево“ Севлиево, ФК“Етър “ Велико Търново, „Янтра 2013“ Габрово и ОФК „Павликени“.

След като загубиха от Севлиево с 3:0, от „Етър“ с 9:1 и „Янтра 2013“ с 2:0  и завършха наравно  с Павликени в предварителната група, на финала играха за седмо и осмо място с отбора на „Черноморец“ Балчик.
В редовното време срещата завърши 2:2 и изпълнението на 11-метровите наказателни удари или дузпи, определиха „Чавдар“ Троян за победител с 4:2 .👏
В генералното класиране троянци са на 7-мо място от 11 отбора.

Победители станаха  ФК“Етър “ Велико Търново, следвани от ФК“Севлиево“ и вторият отбор на „Етър ВТ“

Турнирът беше организиран с любезното съдействие на община Дряново, Спа хотел „Чукара“ (град Трявна), Трапезна вода „Проспорт10“, Vivacom, Български футболен съюз и охранителна фирма „Делта Гард“.

От ръководството на Футболен клуб „Чавдар“ Троян благодарят на всички, които станаха съпричастни и помогнаха децата да участват в този турнир.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button