Троян в Розовата долина

Сребърен медал за Розе Ноя реколта 2021 Марселан на винарска изба Ноя

Троян отново се прочу.  Този път в  в Розовата долина. Това четем  в  информационния Бизнес бюлетин за месец юни 2022 г. на Община Троян.

С розови облаци в небето и ухание на розов цвят във въздуха стартира дефилето на Царица Роза 2022 г. По време на обаятелния фестивал „Празник на розата 2022г.“ провеждан по традиция в началото на месец юни в град Казанлък се състоя и известното изложение на спиртни напитки и вина „Rose Wine Expo”. Дегустационна комисия проведе националния конкурс за розе „Златен киликс“.

За Троян имаше отново отличие. Градът ни беше прославен със сребърен медал за Розе Ноя реколта 2021 Марселан на винарска изба Ноя. Наградата получи двигателят на Орешашката изба г-н Христо Ковачев, който представяше на ценители винени изкушения.
Партньор на изложението от самото му създаване е „Винпром – Троян“, който вдигна градуса на предлаганите питиета и изненада почитателите с Троянска сливова ракия резерва 12 и 18-годишни.

В бизнес каталога на Община Троян може да прочетете още за Динамиката на безработицата в Община Троян; Общината пита фирмите – онлайн анкета; Как успяват троянските мебелисти; Троянски занаяти; Калкулатор лична инфлация; Платформа за транспорт;  Финансиране на селскостопански продукти; Предстоящо европейско финансиране;За участие в търговски мисии;Свободни позиции от ДБТ.

Бизнескаталогът  може да изтеглите оттук

 

Източник
https://www.troyan.bg/bg/novini/biznes-byuletin-za-mesets-yuni-2022-g-elektronno-informatsionno-izdanie-na-obshtina-troyan

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button