Видео академия за ученици в Троян с лектор Юлия Николова

Видео академия  за ученици 8-11 клас  с лектор Юлия Николова – специалист по филмово и видео производство и видео маркетинг, организират Община Троян и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните  на 07.07.2022 г. /четвъртък/ от 10.30 часа в Информационно-културен център – гр. Троян. Видео академията ще е  еднодневна.

Участниците ще се запознаят с историята на видеото и същност на видео маркетинга, хостинг платформи и платформи за разпространение, видове видеа, как се създава видео стратегия, писане на видео сценарий, подготовка за заснемане и създаване на видео и видео анализ.

Юлия е специалист по видео производство и видео маркетинг. Завършила е бакалавърска степен Филмова и телевизионна режисува в Нов български университет, а магистърската ѝ степен е Медии и комуникации в Malmo University, Швеция. Придобила е и десетки допълнителни квалификации по Видео и дигитален маркетинг. Реализирала е снимачни процеси в над 14 държави. Собственик е на дигитална агенция marketory-agency.com.
Академията е безплатна за учениците. Заповядайте!

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button