90-годишен шофьор от Ловеч предизвика пътен инцидент

Огнеборците от РС ПБЗН-Троян гасиха пожар в Априлци

90-годишен шофьор от Ловеч при управление на лек автомобил е предизвикал  пътен инцидент на 18 юли около 14.00 ч. на път II-35 при километър 91+700, при движение от град Троян към село Кърнаре, съобщиха от ОД МВР Ловеч.

90-годишният шофьор  се е блъснал в аварирал лек автомобил «Крайслер», който е бил паркиран в дясно по посоката на движение и е бил обозначен със светлоотразителен триъгълник. При удара «Крайслер»-ът се е ударил в паркиран пред него «Фолксваген Пасат», а от инцидента са пострадали двама мъже на 53 и 49 години, които са с леки травми и в момента на произшествието са се намирали между паркираните «Крайслер» и «Фолксваген» за отстраняване на повреда , както и водачът от Ловеч, който е с травма на гърдите и коляното. Пробата му за алкохол е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за  Движение по пътищата.

На 18 юли около 12.25ч. в РУ и РС ПБЗН-Троян е получен сигнал за пожар на гараж и постройка в частен имот в гр.Априлци. Огънят е унищожил около 40 м2 от гаража, моторна косачка и частично засегнат е паркиран в гаража лек автомобил. По случая в РУ Троян е образувано

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button