Хрисимира Витанова е новият директор на териториална дирекция на НАП Велико Търново

Хрисимира Витанова спечели конкурс за заемане на ръководната длъжност, като освен данъчната структура в старопрестолния град, ще отговаря и за офисите на НАП в Ловеч, Плевен, Враца, Видин, Монтана и Габрово, съобщават от НАП за Троян експрес.
Хрисимира Витанова е част от екипа на НАП повече от 9 години, като през 2013 г. започва работата като юрисконсулт в дирекция „Държавни вземания“, отдел „Продажби“ при ТД на НАП Велико Търново, а след това и в отдел „Обжалване“.
Надгражда своя професионален опит в дирекциите „Обжалване и данъчно – осигурителна практика“ и „Данъчно-осигурителна методология“ – отдел „Методология на хазарта и хазартните дейности“, Централно управление на НАП. Освен юридическо образование, Витанова има и диплома по специалността „Социална педагогика“. Има опит като юрист в дирекция „Местни данъци и такси“ в община Велико Търново, както и в частния сектор.
Като директор на ТД на НАП Велико Търново Хрисимира Витанова, поема отговорност за надграждане ефективността на организацията, като посочва, че несъмнено в основата на добрите резултати е партньорският подход към данъкоплатците.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button