Задържаха мъж по подозрение в съпричастност към нанесен побой над 48-годишен мъж в Орешак

Задържаха 41-годишен мъж за срок до 24 часа в РУ Троян по подозрение в съпричастност към нанесен побой над 48-годишен мъж. Инцидентът се е случил в с.Орешак и по първоначална информация двете лица се познават. Потърпевшият е откаран за лечение в болница в Плевен.

По случая е образувано досъдебно производство, а служители на РУ Троян продължават работа по изясняване на всички обстоятелства и причини за инцидента.

26-годишен от с.Градежница е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 11 юли около 22.40 ч. при управление на мотопед, в района на кръстовището на ПП I-4 и път 305, е спрян за полицейска проверка и е установено, че превозното средство е без регистрационен номер, а водачът е без СУМПС и шофира в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

На 11 юли около 13.00ч. на паркинг пред магазин в гр.Тетевен, 52-годишна жена при управление на лек автомобил на заден ход е блъснала 85-годишен пешеходец. Потърпевшият е откаран за преглед във ФСМП-Тетевен, след което е освободен за домашно лечение. Водачката е тествана с техническо средство за алкохол, като пробата е отрицателна. Съставен й е акт за нарушение на ЗДвП.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button