20-годишна жителка на село Чифлик е пострадала при пътен инцидент в селото

Подрбности по вчерашната катастрофа  пътя между селата Дълбок дол и Борима

20-годишно момиче, жителка на  село Чифлик  община Троян, при управление на мотоциклет без регистрационен номер и без да притежава свидетелство за правоуправление, е загубила контрол над превозното средство и е паднала на пътното платно на  18 август около 11:30 часа, се посочва в бюлетина на ОД МВР Ловеч.

Водачката е откарана за лечение в ловешката болница- без опасност за живота. Пробите й за алкохол и наркотици са отрицателни, съставен й е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДвП) и е образувано досъдебно производство.

Подробности по вчерашната катастрофа  пътя  между селата Дълбок дол  и Борима на територията на община Троян.

На 18 август около 11:25 часа, на пътя от с.Дълбок дол към с. Борима са се ударили товарен автомобил «Мерцедес Спринтер», с водач 20-годишен от Ловеч и товарен автомобил «Рено Мастер»-управляван от 52-годишен от Плевен. При сблъсъка са пострадали водачите и на двете превозни средства, които са откарани за последващо лечение в ловешката болница. Пробите им за алкохол са отрицателни. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътното произшествие.

Източник
ОД МВР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button