Борбената Веселка Маринова влиза във „Фермата“

Борбената и упорита Веселка Маринова от Троян (тогава беше от село Борима), първата жена победителка, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалито  „Фермата“ е  изненадата  за този сезон, според БТВ.

Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща на 3 септември в ефира на bTV с безкомпромисен подбор на участниците. Под мотото „Мостът на времето“ предаването събира  победители от предишни издания.Борбената Веселка Маринова влиза във "Фермата"

“Всичко е възможно, когато човек иска достатъчно!” сподели тогава   Веси, след като победи безапелационно на финала

Веселка  бе тежко ранена във финалния двубой във „Фермата“. Тя се поряза жестоко по време на дуела с детската учителка Маргарита. От пръстите й плисна силна струя кръв, докато тя режеше металната мрежа по време на първия женски сблъсък.

Въпреки  контузията, тя успя да спечели битката. Конярката от с. Борима пренесе близо 36 литра вода, а съперничката й Маргарита – около 21.

По-късно многодетната майка победи и  Красимир и така стана първата жена-шампион във „Фермата“ 2019-та.

На следващата година извоюва  титлата МИС МАЙКА .

От четири месеца  живее в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта.

Борбената Веселка Маринова от Борима влиза във "Фермата"
Ралица Йовова

Освен Веселка, в риалито участва и майстор-керамичката Ралица Йовкова от Троян през 2021 г.

Борбената Веселка Маринова влиза във "Фермата"
Хепи Ванче

През тежката дървена порта ще прекрачи Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. В шестото издание на шоуто тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.

Предстои в рилити формата да се завърнат още любими лица. Сред тях са работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във „Фермата“ 3 и рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот – Деян Каменов от „Д2“, стигнал до първото място във „Фермата“,  легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалито. Тези и други емблематични имена от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор „Минало“, а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор „Бъдеще“.

Да напомним, че  Фермата е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички те ще се трудят месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце.

Борбената Веселка Маринова влиза във "Фермата"

Източник
https://fermata.btv.bg/

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button