Общинската организация на БСП в Троян оттегля своя представител от листата

Общинската организация на БСП в Троян оттегля своя представител от листата на кандидати за народни представители от 11 Ловешки многомандатен избирателен район, четем  в прессъобщението, изпратено от троянската организация.

Защо се случи всичко това?

Бяхме съобщили, че на 22 .08.2022 г. ще  има заседание на Областен съвет на БСП-Ловеч. На него трябваше да бъдат наредени кандидат- депутатите в листата. След много дълго заседание се оказва, че представителят (инж. Младен Богдански) на най-работещата организация в областта – Троянската, е на последното 10-то място.  След този развой на нещата, Общински Съвет на БСП – Троян, разпраща до медиите това прессъобщение. Ето какво пише:

„Считаме, че определеното му място от Областен съвет на БСП-Ловеч не отговаря на авторитета и ролята на организацията и на мястото на Троянска община в развитието на региона.
Както винаги досега троянските социалисти ще работят в предстоящата изборна кампания за успеха на социалистическата партия, с убедеността, че социалната кауза в управлението на България е основна предпоставка за развитието на страната ни.

Общински Съвет на БСП – Троян“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button