Отново заедно на море!

Отново заедно на море! –  национална програма и страхотно изживяване за учениците от ОУ „Иван Хаджийски“ Троян.
Прекрасни дни край морето преживяват нашите ученици!
Десет деца, заедно с две учителки, прекарват част лятната си ваканция в гр. Обзор, събират слънце и морски спомени.
Лагерът е в Международния детски спортен център „Чавдар“, където са осигурени отлични условия за отдих и развлечение. За цялото време на пребиваването е организирана богата спортно-културна, занимателна и образователна програма. Екип от професионални аниматори се грижи децата да се чувстват отлично и да изкарат една наистина незабравима лятна ваканция.
„В лагера, освен от ОУ „Иван Хаджийски“ – Троян, има деца от цялата страна. Така малките лагерници се запознават по между си и общуват в реална среда с връстниците си, завързват нови, истински приятелства, избягвайки имитациите и мимикриите, толкова характерни за общуването в социалните мрежи. Считам това за изключително полезно и много държа да го осигуряваме на нашите ученици!
Летният лагер се организира и провежда по национална програма „Отново заедно“. Всичко е напълно безплатно за децата. Повечето от тях виждат морето за пръв път и вълнението им е огромно! Няма по-голяма награда за нас, учителите, от тази да виждаме усмивките на детските лица и щастливи развълнувани очи“ сподели Ралица Бенчева, директор на ОУ „Иван Хаджийски“ – Троян.
Училището осигурява на децата за втора година безплатен детски лагер на морето по национална програма „Отново заедно“.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button