Пътен инцидент край троянското село Дебнево

Пътен инцидент край Дебнево и шофьор блъсна  7-годишен велосипедист в Троян –това са инциденти, които се случили на 04.08.2022 г. на територията на Общината, съобщават от ОД МВР Ловеч.

На 04 август около 12.20 часа на път 357 км. 11+000, 65-годишен от село Дебнево при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещната пътна лента и се е блъснал в движещия се там лек автомобил, с водач 80-годишен от София. Водачите са прегледани във Филиал на Спешна медицинска Помощ –Троян и са освободени за домашно лечение. Пробите им за алкохол са отрицателни. На водачът от село Дебнево е съставен акт за нарушение на ЗДвП.

Вчера, около 18.30 часа в ж.к. «Буковец» в град Троян, 56-годишен,  при управление на лек автомобил е блъснал 7-годишен велосипедист. Детето е откарано за преглед в болнично заведение, след което е освободено за домашно лечение. Пробите за алкохол на водача са отрицателни. Съставен му е акт за нарушение на Закона на движение на пътищата(ЗДВП).

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button