Преглед на 20 Mega slot от CT Gaming

Открийте слота 20 Mega Slot, задвижван от CT Gaming, ако искате да се потопите във вечните слот игри със съвременен естетически привкус. Експертите по слот машини предпочитат да играят класически слотове, за да създадат приятни и забавни моменти. Той също така осигурява огромни печалби, за да попълните банковите си сметки. Традиционният аспект на класическите слотове ме накара да изпитам носталгия, защото ме върна към дните, когато играчите дърпаха лоста и въртяха барабаните.

Визуалните ефекти в играта са завладяващи. Може да се види как влизате в слота и откривате различни символи, които висят от барабаните. Печалбите от слот машината могат да бъдат увеличени без куп функции. Те Ви предоставят функцията Gamble, която с едно кликване удвоява всичките Ви печалби от хазартни игри. Можете да я настроите на размер на решетката 5×3 и когато тя се завърти, ще изплати 200 пъти залога Ви на 20 активни печеливши линии.

Как да играете играта 20 Mega Slot на слот машина

Слотът 20 Mega Slot има нотка на модерност, така че фонът на този слот за стотинки наподобява блясък и разкош. Освен това той има символи на звезди, които предлагат значителни печалби и изпитват търпението на играчите, докато се опитват да ги подредят в печеливши комбинации и да задействат дългоочаквания джакпот. Комарджиите с различен размер на банковата си сметка могат да се забавляват пълноценно, играейки една от тези безплатни слот игри онлайн.

Ако искате да играете тази безплатна онлайн слот игра, направете залог между 0,1 и 50,00 монети на завъртане. В резултат на това CT Gaming създаде слот играта със средна волатилност и 96-процентов RTP коефициент, за да компенсира честите печалби.

Запознайте се с функцията за автоматична игра. Тя ще Ви предостави допълнителни завъртания и ще позволи на играта да се върти без помощта на играча.

Характеристики на 20 Mega Slot

Тема на плодовете: След като осъзнаете, че 20 mega slot е слот игра с тема плодове, можете да се отдадете на тази винтидж плодова машина.

Уникални символи: 7 (Wild символ) изплаща 10; 4,00 и 0,40 монети, когато се появи на барабани 5; 4 и 3.

Като блестяща звезда се показва скатер символът. Той изплаща 100; 4 и 1 монета, когато се появи пет пъти, четири пъти и три пъти на барабаните.

Бонус рундове на слота 20 Mega Slot

В тази игра на слот машина има функция за удвояване на залозите. Играчите могат да удвоят печалбите си, щом започнат да печелят от залози, които са по-малки от 10 пъти залога. За да активирате функцията gamble, натиснете бутона за удвояване. Екранът за удвояване се появява на основния екран, когато натиснете. Една карта се появява с лицето надолу на екрана и Вие трябва или да познаете правилно дали е червена или черна, или да изберете цвета на картата.

Изберете подходящата карта с лицето надолу, умножете залога си по 2 и след това го удвоете. Ако играчът правилно предвиди цвета на картата, наградата му ще бъде умножена по четири. Ако обаче се случи обратното, играчът губи целия си залог.

Като натисне бутона „половин залог“, играчът може да заложи и половината от печалбата си от хазарт. Максималният брой пъти, които можете да заложите, преди да удвоите, е 50. След достигане на този лимит играчът ще се върне в основната игра.

20 Mega Slot на телефона Ви

Този слот, който е проектиран с най-новите технологии за осигуряване на удобство на играчите и е интуитивен за всяко мобилно устройство. Играчите, които обичат да играят в движение, могат да го направят.

Игра с реални пари 20 Mega Slot

Изглежда ли Ви тази безплатна онлайн слот машина за казина забавна за игра? Ако е така, изберете я от секцията с истински пари, за да играете 20 Mega Slot за големи печалби.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button