Традиционната пчеларска среща „Север –юг“ зa 58-ми път

Традиционната 58-ма национална пчеларска среща „Север- юг“ ще се  ще се проведе в прохладата на Балкана в горещите дни на август.

На 20 август в туристически комплекс Беклемето пчеларите от Троян, с организатор Петър Мутафов,  Карлово и много други населени места очакват своите гости – професионалисти и любители. Събитието, освен специализирана информация и дискусионен клуб на сдруженията на пчеларите, включва и изложба – базар на мед и пчелни продукти. Качеството на предлаганите артикули е гарантирано, тъй като за участието в базара задължително условие е лабораторният сертификат или лиценз на предлаганата стока.

Откриването е в 10.00 часа с изпълнение на Фолклорен състав «Дълбокдолско ехо» от с. Дълбок дол, а за участниците и гостите, които нямат възможност за превоз, ще бъде организиран транспорт от Община Троян при предварително записване в Пенсионерски клуб- Троян.

Програмата на пчеларската среща  е следната:
1. Откриване на срещата.
2. Лекция на пчеларска тема
3. Дискусионен клуб на общински и национални сдружения на пчеларите производители на мед с участие на председатели на общински дружества и членове.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button