Българската социалистическа партия – Троян откри предизборната кампания

Заедно за бъдещето!

Българската социалистическа партия – Троян откри предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори за 48-о Обикновено народно събрание  в деня на Съединението на България,
В тържеството в чест на Съединението, организирано пред паметника на Захари Стоянов, се включи голяма част от общинската организация на БСП – Троян. От името на организацията бе поднесен венец.
След общоградския празник социалистите откриха и своята предизборна кампания.Българската социалистическа партия – Троян откри предизборната кампания
Отчет за работата на БСП като част от управляващата коалиция по време на работата на 47-ото Народно събрание направи водачът на листата на БСП Вяра Емилова. „Трябва да продължим! 7 месеца бяха достатъчни само да започнем. За да завършим необходимото в областта на социалната политика, ние се нуждаем от подкрепата на всички привърженици на лявата идея. Да бъдем заедно в името на общото бъдеще!“
Председателят на Областната организация на БСП – Ловеч Минчо Казанджиев, втори в листата, поздрави членовете и симпатизантите на партията с празника и отбеляза, че разчита на подкрепата на троянската организация, която не само е най-силната и организираната в областта, но е и една от най-добре работещите общински организации в страната.

Българската социалистическа партия – Троян откри предизборната кампания
Иван Иванов – вляво

С интерес бе посрещнат Иван Иванов, представител на гражданската квота в листата. Г-н Иванов не за пръв път е част от листата на БСП в парламентарни избори и в развълнуваното си слово той обясни защо:
„Времето е много тежко, страда бизнесът, страда държавата. В такива трудни моменти най-важна е отговорната социална политика. Защото трябва да се подаде ръка на всеки беден, на всеки заплашен от социална изолация, от глад и студ. Именно политиката на БСП, прокарвана в последното народно събрание, гарантира подобна социална закрила за всеки един българин“.
Вяра Емилова с радост изпълни още една задача – връчи партийните билети на тримата най-нови членове на БСП, които са и членове на Младежкото обединение на БСП – Троян: Йохан Сомлев, Радостин Кисьов, Христин Гатев. Младежите получиха и символични подаръци – часовници, които да напомнят, че бъдещето принадлежи на младите.Българската социалистическа партия – Троян откри предизборната кампания
И накрая, достоен завършек на събитието, беше връчването на д-р Иван Божков на Грамота от името на Управителния съвет на Българския антифашистки съюз. Грамотата се връчва за активна борба срещу фашизма, неофашизма, за мир, свобода, демокрация, солидарност и социална справедливост.
Социалистите пожелаха успех на своите кандидати – в името на бъдещето, в името на социалната справедливост. За един достоен живот.
Общински съвет на БСП – Троян

Автор:
Общински съвет на БСП – Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button