Допуснати са двама кандидати за Управител на „Общински пазари“ ЕООД Троян

Допуснати са двама кандидати на първия етап  – Предварителен подбор на кандидатите по документи на конкурса за възлагане управлението на „Общински пазари“ ЕООД, гр. Троян на 01.09.2022 г., съобщават от Община Троян.

Това са  Иван Семерджиев (бивш директор на „Алианц Банк България” – Бизнес център Троян,  Семерджиев е на работа в банковата система от 1994 г.,- по информация на Троян 21)  и  бившият управител на Общинското предприятие  и настоящ зам.-областен  –  Росен Веселинов.

Комисия назначена със Заповед №1067/31.08.2022 г. на кмета на Община Троян реши още
да не  допусне  до следващите етапи на конкурса за възлагане управлението на “Общински пазари” ЕООД, гр. Троян,  кандидатът – Ралица Пл. Христова.

Да напомним, че  Валентин Дацов – икономист от Орешак,  бе единственият кандидат, който бе подал документи в конкурса за възлагане управлението на „Общински пазари“ ЕООД през пролетта. С оценка от 4 т.  при минималната оценка за избор е 4,50 т.,  бе анулиран конкурса . Общинските съветници  гласуваха  да се избере нов временно изпълняващ длъжността – Николай Вълков, а след това отново бе  обявен нов конкурс за управител.

Вторият и третият  етап от конкурса са утре  – 02.09.2022г.

На снимката  –  от ляво надясно  –  Росен Веселинов, Иван Семерджиев и Ралица Христова

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button