Ето кой трябва да спечели изборите

Провокативна кампания ни показва, че има за кого да гласуваме

Ето кой трябва да спечели изборите – това е провокативна кампания, която  ни показва, че има за кого да гласуваме, пишат от издателство „Мармот“, цитирани от Троян експрес.

Тяхното послание не оставя никого безразличен. Те искат по-добро бъдеще, отговорно и ангажирано гражданско общество и без колебание заявяват „Гласувай за мен“. Кои са те? Те са нашите деца и имат една-единствена молба към нас. На 2 октомври да не се поддаваме на апатията и да отидем до урните, за да се възползваме от правото си на глас. Защото днес чертаем не само нашето, но и тяхното утре.

В разгара на политическите предизборни кампании издателството за детски книги „Мармот“ ни напомня по нетрадиционен начин колко е важно да бъдем осъзнати и активни граждани. Оригиналната кампания УТРЕ има за цел да провокира не само родителите, а всички българи. Тя ни напомня колко важен е личният пример, който даваме на децата, както и за огромното значение на активната гражданска позиция в едно демократично общество.
Основните послания на кампанията „Гласувай. За тях“ и „От теб зависи тяхното утре“ са отправени към възрастните, през детските очи, във въздействащо емоционално видео и серия от плакати. Проектът не е обвързан с партия или друг политически субект и е в унисон с каузата на издателството да възпитаваме мислещи и отговорни деца.
Повече за кампанията вижте тук или се присъединете към инициативата във Facebook тук.
***
„Мармот“ е издателство за литература за деца от 0-12 г. Книгите, на които залага в портфолиото си, са съвременна художествена литература от български и чужди автори.

За повече информация и при допълнителен интерес към темата:

Лора Калагларска

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button