Нови разписания на влаковете от декември

Областният управител призовава гражданите да дадат своите предложения

Нови разписания на влаковете от декември ще влязат в сила  от 11 декември т. г. със срок на действие 9 декември 2023 г. , съобщават от Областна администрация Ловеч за Троян експрес.

Те са разработени от „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД и оттам в писмо до областния управител и общините искат становище, което ще бъде обсъдено на среща в Горна Оряховица на 14 септември. В тази връзка областният управител инж. Светослав Славчев призовава гражданите да дадат своите предложения по разписанията до 12 септември, като ги изпратят на имейла на администрацията governor@lovech.government.bg.
Проектът на график за движение на влаковете за 2023 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на БДЖ –Проект за обсъждане. За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.
Клиентите на БДЖ ще могат да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти.

Проекторазписанието на  линията Свищов – Левски – Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button