Великолепно представяне на децата от “Чавдар” Троян

Великолепно играха децата на Футболен клуб „Чавдар“ Троян в срещата срещу отбора на „Янтра“ гр. Габрово от 4  кръг на първенство от Зона Велико Търново за деца. Самуил Стоянов, Кристиан Василев и Веселин Борисов бяха героите на мача, които заедно със своите съотборници победиха габровския отбор на градския стадион в Троян.

Децата на “Чавдар” определено бяха по-добрите на терена, въпреки че “Янтра” Габрово са доста силен отбор. Двата гола паднаха още през първото полувреме, а третият в началото на второто.
И така се оформи резултатът – 3:0 за троянските момчета.
Момчетата на Чавдар“ са на 7-о място във временното класиране с изиграни 3 мача. Имат 2 победи и една загуба.

Следващата среща на троянци е на 08.10. в Свищов на градския стадион. Там ще играят с отбор “Лато” с. Алеково.Великолепно представяне на децата от “Чавдар” Троян

Отборът на „Монтана“ гр. Монтана, които са водачи в класирането, спряха победната серия на юношите младша възраст на „Чавдар“ Троян. Троянци загубиха с 1:2 от по-добрия отбор на терена.
мачът започна почти равностойно. Възпитаниците на Владислав Трифонов и Димитър Колев истърваха няколко голови положения. Монтанци бяха по-нападателни, но гол не падна и пред двете врати през първото полувреме. Кристиян Атанасов беше на чиста голова позиция, но не шансът му изневери.
След почивката играта се промени. В самото начало на втората част нападател на “Монтана” вкара гол във вратата на троянци. След 2 минути след контратака гостите увеличиха резултата на 2:0.
Троянските юноши сякаш се постреснаха малко и отвърнаха с една много добра атака на №7 – Кристиян Атанасов, коженото кълбо влезе във вратата на гостите. И така резултатът стана 1:2 за “Монтана”.
Така и завърши срещата. Вече по-спокойно и без напрежение пред двете врати.
Юношите мл.възраст  на „Чавдар“ продължават да са 7-мо място с изиграни 5 мача, две победи и три загуби.
Предстои да играят с футболен клуб „Боруна – Царева ливада” с.Царева ливада на 09.10.2022 г. в Троян  от 13:00 часа. Интересното е за този мач ще е, че троянските футболисти ще се борят за победа срещу украински юноши, които играят от името на футболен клуб „Боруна – Царева ливада”. Самите украинци са настанени в Тетевен.
Пожелаваме на всички троянски футболисти успех!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button