Владо Илиев предложи брак на Милена, тя каза „ДА“

Владо Илиев (Биатлониост №1) предложи брак на приятелката си Милена  в Гърция тя каза „ДА“.

Това разбираме от тяхна обща снимка на брега на морето в Гърция. Тя е публикувана в социална мрежа от Илиев. На нея спортист номер 1 на България за 2019 г. държи ръката на любимата си, а на нея има пръстен, който явно е годежен.

В другата си ръка Милена носи букета по повода. В тази на Владо се вижда кутийката за пръстена.

„Най-красивият залез и най-щастливия ден!“ гласи описанието под снимката, а приятели, познати и почитатели побързаха да им честитят щастливата новина в множеството коментари.

Милена и Владо , възпитаници на „АЯКС“ Троян,  са заедно от няколко години, а през ноември 2019 г. това бе официализирано чрез статус „обвързан/а“ във фейсбук.

Лидерите на националния ни отбор по биатлон Владимир Илиев и Милена Тодорова (и двамата родом от Троян) направиха първи за сезона лагер на Белмекен, за да продължат след това тренировки в германския зимен център Руполдинг. Там Владо бе на 4 секунди от 30-то място, а Милена  –  42-ро.

Двамата се подготвят по отделна програма, но следващия месец ще се присъединят към съотборниците си за съвместен лагер на високопланинската ни спортна база
.

Източник
Biatlon.bg

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button