Временна организация на движението на ППС в махала „Длъжковска“в Троян

Временна организация на движението на ППС по пътя за махала „Длъжковска“ в Троян, в участъка от входа на гробищният парк до кръстовището пред училището в махалата ще бъде създадена за  времето от 14.00 часа до 16.00 часа на 09.09.2022г., от 09.00 часа до 13.00 часа на 10.09.2022г. и от 09.00 часа до 13.00 часа на 11.09.2022г. , това гласи заповедта на Кмета на Община Троян  Донка Михайлова заради  Балканска купа по Летен Биатлон „Троян – 2022“

Заповедта е дадена  на основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, състезатели и треньори участващи в. Недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Закона за движение на пътищата (ЗДвП) и постигане оптимална организация на движението

В заповедта още се посочва ,че движението на Пътни превозни средства (ППС) от и за град Троян да става само след изричното разпореждане на органите по охрана, когато по трасето няма състезатели.

Да не се допуска паркирането на превозни средства по банкети и свободни площи по маршрута на състезанието, през горепосочения часови диапазон.

Контрол по изпълнението на Заповедта е  възложена  на Началника на Районното управление (РУ) – Троян и на Гл.експерт „СИ, ОМП и МТО“ при Община – Троян.

Да напомним,че в надпреварите за Балканската купа миналата година участваха състезатели от Румъния, Турция, Гърция, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Хърватска и България. Тогава троянските биатлонисти доминираха в Троян по време на Балканска купа по летен биатлон и през двата дни.

Тази година награждаването ще е на пл.“Възраждане“ в Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button