Благодарност към Община Троян за бързо разрешен проблем

Благодарност, отправена към ръководството на Община Троян, получихме на електронната поща от доволни родители за бързата реакция и промяна часа на тръгване на училищния автобус, който тръгва от село Голяма Желязна и преминава през Старо село, Борима, Дълбок дол до Троян.
Боримката Сафие Такалова разказва в писмото, че има десетокласничка в СУ „Васил Левски“ в града. От миналата учебна година ученически автобус превозва учащите от населените места по линията Голяма Желязна до Троян, “за който сме благодарни и ние като родители и децата, защото ги оставя на възможно най-близко разстояние до училищата”, разказва Такалова и пояснява:
“От началото на тази учебна година, поради някакви съображения на Общинското ръководство, които може и да са основателни, автобусът започна да тръгва с 15 минути по рано от с. Голяма желязна – Старо село и в Борима е в 7.00 часа. В Троян е 7.30 часа, което е рано за тях, тъй като училищните стаи са заключени до 7:50 ч.”Благодарност към Община Троян за бързо разрешен проблем
Деца и родителите пишат молба за промяна на часа на тръгване на автобуса от Голяма Желязна – да тръгва в по-късен час и прилагат подписка.
Вчера сутрин, 05.10.2022 г е изпратена до Община Троян и само 24 часа по-късно – промяната вече е факт.
Училищният автобус е тръгнал днес в 7:00 часа, както са помолили родители и деца.
“Искаме чрез вас и Вашата медия, да благодарим за бързата промяна от страна на Общината!”

Ние също се радваме, когато всички са доволни. Родителите са спокойни, децата – също. Така учебният и работният процес ще вървят нормално.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button