Честит професионален празник на всички троянски лекари!

Честит професионален празник на всички троянски лекари!, написа Донка Михайлова -кмет на община Троян.

„Поздравявам Ви за усилията и професионализма, с които отстоявате принципите на своята благородна професия и за неуморните труд и отдаденост, благодарение на които троянци успяха да преминат през изпитанията на последните две години.
Използвам случая да изразя пред Вас високата си оценка за постигнатото от Вас и за стремежа Ви да давате най-доброто от себе си. Уверена съм, че въпреки предизвикателствата, пред които се изправяте всеки ден, Вие ще се справите с професионализъм и увереност в собствените си сили.“, се казва в специалния поздрав, който Кметът на Троян отправи към ръководствата и екипите на двете болници в града и към Центъра за Спешна медицинска помощ.

Днес кметът Михайлова лично поздрави лекарите в Многопрофилната болница за активни лечение  Троян.

„С радост в началото на празничния ден поздравих лекарите от общинската болница и изпратих поздравителни писма към лекарите от Белодробна болница и Спешна помощ. Денят на лекаря е добър повод да представя официално пред началниците на отделения в общинската болница новия управител д-р Теодора Вълковска, която ще встъпи в длъжност на 15.11. и да изразя специална благодарност към д-р Пенко Бамбов, управлявал болницата 22 години.“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button