Мъжкият отбор на „Чавдар Троян“ започна със загуба сезона

Грозни думи съпътстваха целия мач

Мъжкият новосформиран отбор към Футболен клуб „Чавдар“ Троян записа загуба на стадион „Чавдар“ в града. Възпитаниците на Боян Иванов –  Боби бяха надиграни от много добре  играещите мъже на „Балкан“ Орешак с 6:0.  Те имаха няколко голови положения, които не успяха да реализират, но  за повечето от тях,  вчера бе дебют на футболния терен.   Мъжкият отбор на "Чавдар Троян" започна със загуба сезона

Орешачени показаха много голям прогрес в играта си спрямо миналата година. Пролича, че много се работи  за стиковането на екипа, при головите атаки, пасовете и т.н. Те бяха доминиращият отбор. Имаха много чисти голови положения, които пропуснаха.

Да, определено отборът на „Балкан“  показа ръст в своето развитие.

За съжаление,  всичко това не може да изпъкне като водещо за дерби срещата и да се зарадваме на успеха на орешачени.

През целия мач, от зоната на „Балкан“ Орешак  се чуваха само думи, които не подхождаха на играта им. В тях струеше простотията и злобата. Пролича и липсата на  спортно възпитание на ръководството на тима.

Започна се със забрана репортерът на Троян експрес  да  прекрачва определена територия на стадиона, който е общинска собственост, а не бащиния на „Балкан“ Орешак. Тук е мястото да уточним, че медията ни има сключен договор с Община Троян за отразяване на новинарските събитията на  територията на общината, но не и на частни спортни и други събития.

Последваха забрани да се снима техния отбор  и да се прекрачват някакви граници. Благодарение на делегата на Български футболен съюз останахме да снимаме с цел отразяване на дерби срещата.

Публиката не успя да се наслади на наистина добрата игра футболистите на ‘Балкан“ Орешак, които са и  бивши играчи на „Чавдар“. Тя  бе длъжна да слуша проблемите на ръководството на отбора.

Уважаеми Президент на ФК „Балкан“  Преслав Кулеков, ако имате някакви проблеми за решаване с ФК „Чавдар“ Троян или с общината, си има протоколен ред, който е в противовес на това, което направихте вчера.

Подайте официално на електронната поща на  медията жалбата си. И ние ще Ви съдействаме  тя да достигне където трябва, но не и да разрешим проблемите Ви.

Отношенията Ви с община Троян  и ФК „Чавдар“ Троян ние не можем да оправим. За тази цел е необходимо да изложите вашите искания към общинското ръководство и да търсите решения. Вчерашните Ви  излияния няма да  помогнат. Само ще Ви навредят.

Надяваме се  следващите срещи на стадион „Чавдар“  в града да преминават в нормална обстановка, както е било през многото години преди да се появи отбор „Балкан“ в Орешак. Винаги  сме били  пример за много добро медийно отразяване в област Ловеч и страната.  Предоставяли сме кадри от мачовете на всички  отбори и всички са били доволни, даже и най-нервните треньори.

 

;

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button