1000 късметлии могат да спечелят 300 лв. ваучер за коледно пазаруване с Lidl Plus

1000 потребители могат да спечелят 300 лв. ваучер за пазаруване, с който да се подготвят за предстоящите празници. Така, като част от своята коледна кампания и под мотото „Отпусни се, Коледа е!“, Lidl не само помага на клиентите да се подготвят за празника лесно и без напрежение, но им дава възможност да спечелят и награди, съобщават за Троян експрес .

Участието е лесно и започва със сканиране на Lidl Plus на касата. За всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентът получава 1 точка. Когато събере 4 точки, трябва да потвърди участието си в приложението и вече участва в томбола за спечелването на 300 лв. ваучер за коледно пазаруване през Lidl Plus.

Потвърдено участие, което не му е донесло късмет при тегленето в дадена седмица, автоматично участва и през следващите седмици, в които играта се провежда. Така всеки може да има повече от едно активирано участие, а с това – още по-голям шанс да спечели повече от една награда. Всеки понеделник, до пети декември включително, имената на печелившите ще бъдат обявявани на lidl.bg. Повече за играта може да намерите тук.

Мобилното приложение Lidl Plus дава възможност на потребителите да получават редица отстъпки, докато правят своите регулярни покупки с приложението. Освен атрактивни награди, то дава възможност за оферти и отстъпки и извън магазините на веригата, сред които зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за езикови курсове, билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 112 магазина в 50 града и над 3700 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунт

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button