Децата на „Чавдар“ Троян победиха лидера в класирането

Децата на „Чавдар“ Троян  днес, 01.11. 2022 г., изиграха  изтеглен мач от кръг на БФС – Зонален съвет Велико Търново с лидера  във временното класиране Общински футболен клуб (ОФК) „ЯНТРА 2019“ гр. Габрово.

Срещата бе равностойна. И двата отбора се бориха за всяка топка, но при габровчетата липсваше крайната фаза на головата атака, въпреки че имаха по-голямо преимущество и владееха топката. Те не застрашиха вратаря  на  домакините.

Но Самуил Стоянов от „Чавдар“,  след много добра  атака на троянци вкара първият гол. И така резултатът бе открит 1:0  за Троян.

Започна  второто полувреме. Габровци отново доминираха повече и в средата на полувремето те изравниха  – 1:1

Възпитаниците на  Димитър Колев и Владислав Трифонов започнаха да щурмуват вратата на Янтра. Атаките не спираха към вратата на гостите. И буквално в последната секунда на мача, Веселин Борисов след удар от наказателен удар след фал, би топката, която бе избита от вратаря на „Янтра“.  Коженото кълбо се удари в гредата и влезна в мрежата пред погледите на габровци. И момчетата на Троян се поздравиха с победа, която е много ценна за тях. Те победиха първия в класирането  – отбора на „Янтра’.

Следващият мая ще е с ФК“Литекс Ловеч“ гр. Ловеч на 12.11. 2022г.

В неделя, 06.11.2022 г. Юношите ще играят в Севлиево с едноименния отбор ФК“Севлиево“

В неделя Мъжкият отбор на „Чавдар“ ще  бъде домакин на „ФК“Озрен“

Да поздравим малките футболисти и да им пожелаем успех!Децата на Чавдар Троян победиха първия в класирането

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button