Футболистите на „Чавдар“ Троян с две загуби и един равен

Футболистите от всички възрасти на ФК“Чавдар“ Троян  изиграха поредните кръгове от футболното първенство.  Тази седмица не могат да се похвалят  с успехи.

Мъжете загубиха от „Балкан“ Орешак с 2:5 след като първи отбелязаха два гола във вратата на орешачени.  През второто полувреме позволиха да им вкарат 5 гола.

Децата бяха гости на  ПФК“Литекс“ Ловеч. Те загубиха с 2;1, мачът бе равностоен. Ловчалии си изиграха своите положения. Домакините поведоха с 1:0. След разбъркване  пред тяхната врата футболист от „Ловеч“ вкара автогол и резултатът се изравни – 1:1. През второто полувреме бе оформен крайният резултат – 2;1 за Литекс. В отбора ги нямаше контузения Веселин Борисов и Венцислав Сираков и това може би даде отражение. Децата дадоха всичко от себе си, но играта се разви в полза на ловчалии.

Юношите бяха домакини на Фк“Изгрев 93″ с. Царевец, които са на 10-то място във временно класиране. Много здрав битка между равностойни отбори се получи. Всички имаха своите положения, но до гол не се стигна, въпреки че гостите в края на второто полувреме изкара топката от мрежата. Беше си 100%-в гол, но не бе зачетен.

Малко преди финалния съдийски сигнал бяха дадени червени картони на Ивайло Тончев и състезател на „Изгрев 93″, заради лек сблъсък помежду им. Така мачът завърши за двата отбора с по 10 футболисти.

Децата ще играят в Полски Тръмбеш един отложен мач, а юношите на 20.11. 2022 г. ще гостуват на ОФК“Академик“ гр. Свищов.  Момичетата ще играят на футболен турнир в Севлиево.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button