Христо Йовчевски с Приз за принос в организирането на конференция

Христо Йовчевски –  собственик  и управител на „Рико Стил“ ООД  бе удостоен с Приз за принос в организирането на научно-практическа конференция  по време на по време на годишната конференция на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП), съобщават от браншовата камара.

Събитието събра над 250 души от различни компании от сектори дървообработване и мебелно производство в Боровец.

По време на конференцията бяха раздадени и традиционните отличия на БКДМП.

Присъдени бяха също отличия за особени заслуги за развитието на бранша, а за принос в организирането на научно-практическа конференция приз получи Христо Йовчевски от „Рико Стил“ ООД.

Научно-практическата конференция “Проблеми и перспективи на горското стопанство, дървообработващата и мебелната промишленост в България” се проведе в с.Чифлик, община Троян. Събитието бе организирано от Община Троян, Лесотехническия университет – София, Сдружение „Троян – мебел“ и БКДМП. Един от основните инициатори на събитието бе Христо Йовчевски, собственик и управител на „Рико Стил“ ООД.

В конференция се включиха зам.-министърът на земеделието инж. Валентин Чамбов, кметът на Троян Донка Михайлова, ректорът на Лесотехническия университет – София проф. д.н. Иван Илиев, председателят на БКДМП проф. д-р Васил Живков, експерти от Изпълнителна агенция по горите и държавните горски предприятия и др. В програмата бяха представени доклади по темите: „Горите на България“, „Дървесината – суровината на бъдещето“, „Дървопреработването и производството на мебели – структуроопределящ бранш за РБ“ и др.

Христо Йовчевски Приз за принос в организирането на конференция

снимки: БКДМП

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button