Мъжете на „Троян Волей“ оглавиха своята група

Мъжете на „Троян Волей“ натупаха и „Осъм“ Ловеч, оглавиха своята група, споделят от отбора.
Воденият от Анатоли Пенев мъжки отбор на „Троян Волей“ продължава да впечатлява. Съставът ни пречупи ловчанлии за само 54 минути за успеха си с 3:0 гейма. (25:18, 25:19, 25:18).
Още в началото на срещата тимът ни натрупа аванс от 4-5 точки, които нямаше проблем да поддържа, за да затвори частта с 25:18.
Вторият гейм стартира плахо и неубедително за троянския състав, който изоставаше в началото с 5:8. Четири безответни точки обаче обърнаха развоя на събитията за 9:8. Нови силни троянски минути доведоха до комфортна преднина при 16:11, а впоследствие 20:12. Под нестихващите аплодисменти в спортна зала „Чавдар“, „Троян Волей“ поведе с 2:0 гейма след 25:19. 😎😎😎
В третата част Анатоли Пенев даде шанс на перспективните ни подрастващи да се изявят. Началото на гейма беше притеснително. Отборът ни имаше пасив за 4:9. След взетия таймаут – троянци се събудиха и след серия от 5:0 точки моментално изравниха резултата. Дистанцията между двата тима постепенно се увеличаваше, а в крайна сметка „Троян Волей“ се поздрави с чист успех за 3:0 гейма след 25:18.
Нашите момчета оглавиха своята група в А НВГ след 2 изиграни кръга. Отборът ни е с 2 победи и геймова разлика 6:0.
Следващата среща на мъжкия отбор е на 26-и ноември, когато „Троян Волей“ гостува на „Тетевен Волей“.
Благодарим на всеки един зрител, изпълнил до краен предел спортна зала „Чавдар“.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button